Nasıl Muayene Olabilirim? Normal poliklinik muayenesi için hastanemizden randevu alınması gerekmektedir. Randevular telefon, internet üzerinden ve hastane içindeki randevu veznelerinden alınabilmektedir.
16 Nisan 2018

Güncelleme Tarihi: 29/03/2018

Kimlik belgenizi yanınızda bulundurunuz.

·         Önce bilgisayar kaydı yapılmak üzere polikliniklerin bulunduğu yerlerdeki ilk kayıt birimlerine uğrayınız.
 ·         Kaydınızı yaptırınız.
 ·         Kayıt sonrası size verilen, üzerinde bilginiz bulunan sıra numarası ile muayene olacağınız polikliniğe gidiniz.
 ·         Muayene için size verilen barkod sıranızı bekleyiniz.
 ·         Poliklinik giriş üzerindeki hasta çağrı ekranında ad ve soyadınız yanınca polikliniğe giriniz.
 ·         Ücretli muayene olacaksanız ilk kayıt işleminden sonra vezneye uğrayarak, muayene ücretini yatırınız ve size verilen makbuzla muayene olacağınız polikliniğe gidiniz.
SSK çalışanı iseniz;
Bağkur çalışanı iseniz;
Emekli Sandığı iseniz;

SSK Yurtdışı iseniz;

Yurt dışı bakım kağıdının fotokopisi ve TC kimlik nolu kimlik belgesi

İle Hastanemize başvurduğunuz taktirde işlemleriniz daha hızlı ve kolay yapılacaktır.

POLİKLİNİK MESAİ SAATLERİ:

HAFTA İÇİ:

SABAH      :09:00-12:00

ÖGLE         :13:00-17:00 saatleri arasında poliklinik hizmeti verilmektedir.